2017. nov 04.

F1: Massa tényleg visszavonul

írta: Varga Trisztán
F1: Massa tényleg visszavonul

Egészen friss hír, amit a 36 éves versenyző a Twitter oldalán tett közzé. A hírt a Williams is megerősítette. Massa idénre azért maradt a csapatánál mert, helyettesíteni kellett a Mercedeshez távozó Valtteri Bottast. Massa tudomásul vette a döntést de, ő még ,,szívesen maradt volna”.

Sok szép emléket magammal viszek, miközben az utolsó két versenyemre készülök Brazíliában és Abu-Dzabiban. Noha ezek érzelmesek lesznek, várom már, hogy a csúcson hagyjam abba és megkezdjem pályafutásom új fejezetét.”958c9382-a1ae-4e67-a633-8be7714457bf.jpeg

Claire Williams megköszönte Massa munkáját, különösen azt ,hogy “visszatért a Williamshez a nyugdíjból” Massa 15 év után távozik a száguldó cirkuszból, legsikeresebb éveit 2006-2013-ig a Ferrarinál töltötte, igaz, a vb. címet nem sikerült megszereznie, bár 2008-ban nagyon közel volt hozzá de Lewis Hamilton az utolsó kanyarban Timo Glock megelőzésevel behúzta előle. Viszont ,hogy ki ül be a helyére, az továbbra sem biztos. Rengeteg nevet szóba hoztak Wehrlein-tól Palmer-ig de a befutó nagy valószínűséggel Robert Kubica és Paul di Resta közül kerül ki. Bár Massa mindkettőjükről erős szavakkal nyilatkozott. De szerintem ez nem fog sokat nyomni a latba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá