2018. jan 04.

F1: Villeneuve élesen kritizálta régi csapatát

írta: Varga Trisztán
F1: Villeneuve élesen kritizálta régi csapatát

Az 1997-es világbajnok szerint az angolokat csak a pénz érdekli

Pörög az élet a Williams háza táján. A csapat utolsó világbajnoka Jacques Villeneuve máris élesen bírálja volt csapatát egy pilótacsere miatt ami még meg sem történt. December közepéig szinte biztosnak tűnt ,hogy a másik autót, a karrierjét szinte a semmiből újra felépítő Robert Kubica vezetheti. Egészen Szergej Szirotkin és tehetős szponzora az orosz SZMP bank feltűnéséig. Az Auto Blid információi szerint a megállapodás már meg is történt a csapat és a pilóta között. Igaz ezt még a Williams nem erősítette meg. A német lap továbbá idézi a korábbi F1-es pilótát Marc Surert.

Akár egy pénzérmét is feldobhatnánk ,hogy Szirotkin vagy Kubica lesz-e a befutó. Egyik egy rakás pénzzel érkezne a másik egy remek sztorival. De egyikük sem esik abba a kategóriába, akit fenntartások nélkül szerződtetnék.

             Képtalálat a következőre: „kubica vs szirotkin”Képtalálat a következőre: „kubica vs szirotkin”                              Kubica vagy Szirotkin? 

Megszólalt az ügyben az 1997-es vb. győztes Villneuve is, aki szokása szerint csípősen odaszúrt volt csapatának

A Williams már eladta a lelkét Lawrence Stroll dollármillióiért, akit semmi sem érdekel, csak a fia. Tavaly még Massa is gyorsabb volt, mint Lance (Stroll)! Én a bakui dobogóját is csupán a szerencsének tartom.    

 Mondta Villeneuve.

Szólj hozzá